Floortje van de Burgt

Wie ben ik?
Mijn naam is Floortje van de Burgt, ik ben slagwerkster en docente. In 2005 heb ik mijn master Slagwerk behaald aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als docent ben ik sindsdien actief bij Jong KC en bij PI: Muziek voor Kleuters (voor jonge kinderen met een duidelijke passie voor muziek) op het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ik geef ook muzieklessen bij Stichting Regionaal Muziek Onderwijs (Westland), Beatlife en Muziekmeesters Westland.
Daarnaast speel ik slagwerk bij onder andere het Rotterdam Philharmonisch Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, Asko Schönberg Ensemble, Joop van den Ende musicals, L’Orchestra Particolare, AbSurdo en Anumadutchi.

Instrument
Ik geef slagwerklessen in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef ik drumlessen, maar ook voor lessen op de xylofoon, marimba en het klokkenspel kun je bij mij terecht. Ben je geïnteresseerd in klassiek orkestslagwerk, zoals de snaredrum, tamboerijn, triangel en bekkens? Geen probleem. Ook wereldpercussie zoals djembé, cajon en Braziliaanse percussie kun je bij mij leren spelen.

Wat kun je verwachten van de lessen?
In de lessen komen allerlei zaken aan bod zoals samenspel, techniek, improvisatie, muzikaliteit, ritme, timing, houding, luisteren, noten lezen, theorie en vooral heel veel plezier. Je zult natuurlijk ook thuis muziek maken en daarvoor zal je een instrument moeten huren of aanschaffen. Ik kan je adviseren en begeleiden bij de aanschaf van een instrument.
Muziek is voor alle leeftijden en vanaf 5 jaar kan ik prima met je aan de slag! Heb je interesse, vraag een gratis proefles aan, zodat je samen ,met mij kunt kijken wat je leuk vindt en wat de mogelijkheden zijn.
Ik geef lessen op donderdag en vrijdag in ‘s-Gravenzande. Op woensdagen geef ik les in Kwintsheul bij muziekvereniging St. Gregorius.
Ook samenspel in een echte slagwerkgroep of popband is mogelijk. In bijna iedere muzikale stroming wordt slagwerk gebruikt, je kunt er dus alle kanten mee op!

Contactgegevens

Contactgegevens


Docentenvereniging Muziekonderwijs Aalst-Waalre

Bertelindislaan 1
5581 CS Waalre

Zoekt u contact met een specifieke docent? Check het menu "Docenten"